Kesän juhlia tiedossa? Valmistujaiset, rippijuhlat, häät, juhannus tai vaikkapa festarit polaroidkuvina? Nyt uusien nettisivujemme myötä myös Instax-kameroidemme vuokraaminen juhliin tai muihin ikimuistoisiin hetkiin onnistuu helposti!

Ajatus kameroiden vuokraamisesta on jo pitkään ollut suunnitteilla ja halusimmekin mahdollistaa sen nyt verkkokauppamme uudistuksen yhteydessä. Tämä tarve ilmeni myös keväällä tehdessämme verkkokauppaamme liittyvää kyselyä. Jos kokee, että tarvitsee kameraa vain päiväksi, viikonlopuksi tai vaikkapa viikoksi, eikä tahdo välttämättä ostaa kameraa juuri sillä hetkellä omaksi, vuokraaminen on hyvä vaihtoehto tälläiseen tilanteeseen :-)

Polaroidkameramme sopivat superhyvin erilaisiin juhliin, tuoden niihin vähän persoonallista ja hauskaa lisää. Esimerkiksi häissä vieraat voivat jättää itsestään muiston polaroidkuvan muodossa vieraskirjaan tai valmistujaisjuhlissa kummit voivat ottaa valmistuneen kanssa yhteiskuvan, joka jää samantien kummeille muistoksi ihanasta päivästä.

Näyttökuva 2015-05-14 kello 17.21.41

 

Kun tiedossa on kameran vuokraus, kannattaa sivujemme kautta tehdä tiedustelu kameran saatavuudesta jo hyvissä ajoin täyttämällä vuokraus-sivulta löytyvä lomake. Me vastaamme kyselyihin pikapuolin ja mikäli kamera on saatavilla, lähetämme sähköpostilla salasanan, jolla kameran vuokran pääsee maksamaan. Samalla voi tehdä muut tarpeelliset ostokset verkkokaupassamme :-)

Kameraa vuokratessa maksataan kameran vuokra ja filmit tarpeen mukaan. Filmeistä annamme vuokrauksen yhteydessä -10% alennuksen. Vuokrakamera on noudettavissa toimistoltamme Tampereelta, mutta kauempaa vuokraaville postitamme kameran, jolloin hintaan lisätään postituskulut.

 

Vuokrattavia kameroita meillä löytyy tällä hetkellä Instax Mini 8 ja Instax Wide 300 .

Fujifilm_instax_mini_8_white_pikafilmikamera_1

 

Instax Mini 8 tulostaa kuvan suoraan luottokortin kokoiselle valokuvapaperille. Instax Mini 8 on helppokäyttöinen kamera – siinä on salama ja muutama eri asetus valittavaksi riippuen kuvataanko sisällä vai ulkona.

 

Fujifilm_instax_wide_300_polaroid-300x300

 

Instax Wide 300 tulostaa taas tuplaten leveämpiä kuvia, joten kuviin mahtuu hieman isompikin joukko ihmisiä. Instax Widesta löytyy myös salama ja kirkkauden säätäminenkin onnistuu näppärästi.

 

 

Täältä voit lukea vuokrauksesta lisää ja halutessasi täyttää myös vuokrauslomakkeen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>