BACK TO BASICS

Plastic Cameras myy uustuotanto filmikameroita, filmejä sekä oheistuotteita.

Ikuista parhaat muistot ja merkittävät hetket Plastic Camerasin filmi- ja instantkameroilla.
Filmikameroilla kuvaaminen on aina cool! ;-)

Plastic Camerasin tarina

 

Ida ja Laura perustivat Plastic Camerasin vuonna 2013 osana opintojaan TAMKin yrittäjyyslinjalla Proakatemialla. He halusivat tuoda jännityksen takaisin valokuvaukseen. Filmikameroilla kuvatessa et voi poistaa ja valita kuvia etukäteen, vaan jännitys tiivistyy filmin kehittämishetkeen. Filmikameroilla saat persoonallisemman otteen valokuvaukseen ilman että sen tarvitsee olla monimutkaista.

Vuodenvaihteessa 2015 valta vaihtui uusille omistajille; Anrietalle, Rebekalle ja Miialle. Heidän aikanaan verkkokauppa uudistettiin ja valikoimaa kasvatettiin sekä otettiin uutuutena mukaan mahdollisuus vuokrata Instax -kameroita. Vuoden vaihteessa 2016-2017 kolmikko valmistui Proakatemialta. Rebekka ja Miia jatkoivat palkkatöihin muualle, mutta valokuvaajayrittäjäksi jäänyt Anrietta halusi jatkaa Plastic Camerasin toimintaa oman yrityksensä ohessa.

Toukokuussa 2017 Plastic Cameras siirtyi virallisesti Anrietta Creative Oy:n alle. Muutoksen myötä Plastic Cameras tulee toukokuun 2017 aikana saamaan oman pikku putiikkinsa Anrietan toimitilojen yhteyteen ja jatkossa kameroita on mahdollisuus ostaa myös paikanpäältä.

Anrietta
anrietta@plasticcameras.fi

Olen intohimoinen valokuvaaja. Työssäni käytän tietenkin paljon digikameroita, joten filmikamerat tuovat aivan erillaisen ja rennon fiiliksen arkikuvaamiseen. Filmillä kuvatessa on ok, vaikka kuva ei teknisesti onnistuisikaan täysin.