BACK TO BASICS

Ida ja Laura perustivat Plastic Camerasin vuonna 2013. He halusivat tuoda jännityksen takaisin valokuvaukseen. Filmikameroilla kuvatessa et voi poistaa ja valita kuvia etukäteen, vaan jännitys tiivistyy filmin kehittämishetkeen. Filmikameroilla saat persoonallisemman otteen valokuvaukseen ilman että sen tarvitsee olla monimutkaista.

Vuodenvaihteessa 2015 valta vaihtui uusille omistajille; Anrietalle, Rebekalle ja Miialle. Heidän visionaan on kehittää Plastic Camerasia eteenpäin, mutta  muuten toiminta tulee säilymään pääpiirteittäin ennallaan.

Plastic Cameras myy uustuotanto filmikameroita, filmejä sekä oheistuotteita.

Ikuista parhaat muistot ja merkittävät hetket Plastic Camerasin filmi- ja instantkameroilla.
Filmikameroilla kuvaaminen on aina cool! ;-)

 

Anrietta
[email protected]

Olen intohimoinen valokuvaaja. Työssäni käytän tietenkin paljon digikameroita, joten filmikamerat tuovat aivan erillaisen ja rennon fiiliksen arkikuvaamiseen. Filmillä kuvatessa on ok, vaikka kuva ei teknisesti onnistuisikaan täysin.

Miia
[email protected]

Olen ahkera amatöörikuvaaja; puhelimen muisti on täynnä ikuistettuja arkisia hetkiä ja Plastic Camerasin myötä olen päässyt täyttämään myös filmirullia. Lisäksi olen sosiaalisen median himokuluttaja. Tällä hetkellä olen ihan liekeissä sekä Lomon että Fujifilmin instant-kameroista :-)

Rebekka
[email protected]

Olen innokas ja pippurinen tapaus. Valokuvaaminen on kiinnostanut minua aina jo pienestä saakka, mutta taidot ovat jääneet amatöörin tasolle, toistaiseksi. Lemppareitani ovat tällä hetkellä Instant-kamerat, koska kuvan tulostuessa odotus on aina yhtä jännittävää ja fiilis kuvissa on ihan omansa!