Jeij! Plastic Camerasin synttäriviikot huipentuu viikon päästä järjestettävään Muotikirppikseen. Olemme superinnoissamme Muotikirppiksestä, ja Plastic Camerashan on ollut mukana tapahtumassa jo aikaisemminkin :-)

Huikean suosittu Muotikirppis järjestetään jo kolmatta kertaa Tampereella – tällä kertaa uudella tapahtumapaikalla kokouskeskus Puistotornissa, Tampereen työväen teatterin tiloissa lauantaina 6.6.
Tuttuun tapaan Muotikirppis kokoaa yhteen muodista kiinnostuneita nuoria aikuisia, bloggaajia sekä kiinnostavia yrityksiä. Myyntipöydät on jo (tuttuun tapaan) myyty loppuun, mutta kannattaa silti tulla ostoksille tekemään upeita kirppislöytöjä! Itse ainakin yritän päästä jossain välissä nopeasti kurkkaamaan, mitä kaikkea ihanaa myyntipöydistä löytyy. Lue Muotikirppiksestä lisää tapahtuman Facebook-sivulta.

14230534412_2d5b213c07_b

8753598631_5565c56956_cFiiliksiä aiempien vuosien Muotikirppiksiltä :-)

14229522981_188f225312_bTältä  näytti Plasticin piste viime vuoden Minimuotikirppiksellä, kun puikoissa olivat ihanat Laura & Ida

Kaikki kuvat: 365 days with Ida

Plastic Camerasin pisteellä on tänä vuonna myynnissä kaikkia verkkokauppamme kameroita, Muotikirppis-tarjouksin tottakai! Lisäksi valikoimaamme on tulossa aivan ihania uutuuskameroita, jotka esittelemme ensimmäistä kertaa Muotikirppiksellä – kannattaa siis tulla paikalle tsiigaamaan ne ;-) Pisteellämme pääsee myös testaamaan Instax-kameraa photoboothin merkeissä, jossa voit tulla nappaamaan polaroidkuvan sinusta ja ystävistäsi. Luulenpa, että tarjoamme myös mahdollisuuden voittaa Instax-kameran omaksi! – Ja saa nähdä, mitä muuta vielä keksitään.
Ja tottakai meitä saa tulla muutenkin vain moikkaamaan tai kyselemään vaikka vinkkejä valokuvaukseen ja filmien valintaan tai asennukseen.

Nähdään kaikki Muotikirppiksellä ensi lauantaina klo 11-15!

muotikirppis

2 thoughts on “Muotikirppis

 1. Janniina says:

  Saakohan näin etukäteen udella muotikirppis tarjouksia? En itse pääse paikalle mutta ajattelin laittaa ystävän asialle oikean rahamäärän kanssa.. :)

  • Miia says:

   No enköhän tässä tapauksessa voi sitten jo paljastaa :-)

   Instax mini 90:stä on voimassa vielä synttäritarjous 130€
   Wide slimit 30€
   Instax mini 8 + paketti filmiä 120€
   Ja sitten Lomographyn 1pack filmeistä pienet tarjoukset!

   Näitten lisäkshän paljastetaan ihan uutuuskamerat Muotikirppiksellä, niiden hinta on siellä 99€, mutta mistä kamerasta on kyse – sen näkee tänään myöhemmin Instagramista :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *