Jeij! Plastic Camerasin synttäriviikot huipentuu viikon päästä järjestettävään Muotikirppikseen. Olemme superinnoissamme Muotikirppiksestä, ja Plastic Camerashan on ollut mukana tapahtumassa alusta asti :-)

Huikean suosittu Muotikirppis järjestetään jo kolmatta kertaa Tampereella – tällä kertaa uudella tapahtumapaikalla kokouskeskus Puistotornissa, Tampereen työväen teatterin tiloissa lauantaina 6.6.
Tuttuun tapaan Muotikirppis kokoaa yhteen muodista kiinnostuneita nuoria aikuisia, bloggaajia sekä kiinnostavia yrityksiä. Myyntipöydät on jo (tuttuun tapaan) myyty loppuun, mutta kannattaa silti tulla ostoksille tekemään upeita kirppislöytöjä! Itse ainakin yritän päästä jossain välissä nopeasti kurkkaamaan, mitä kaikkea ihanaa myyntipöydistä löytyy. Lue Muotikirppiksestä lisää tapahtuman Facebook-sivulta.

14230534412_2d5b213c07_b

8753598631_5565c56956_cFiiliksiä aiempien vuosien Muotikirppiksiltä :-)

14229522981_188f225312_bTältä  näytti Plasticin piste viime vuoden Minimuotikirppiksellä, kun puikoissa olivat ihanat Laura & Ida

Kaikki kuvat: 365 days with Ida

Plastic Camerasin pisteellä on tänä vuonna myynnissä kaikkia verkkokauppamme kameroita, Muotikirppis-tarjouksin tottakai! Lisäksi valikoimaamme on tulossa aivan ihania uutuuskameroita, jotka esittelemme ensimmäistä kertaa Muotikirppiksellä – kannattaa siis tulla paikalle tsiigaamaan ne ;-) Pisteellämme pääsee myös testaamaan Instax-kameraa photoboothin merkeissä, jossa voit tulla nappaamaan polaroidkuvan sinusta ja ystävistäsi. Luulenpa, että tarjoamme myös mahdollisuuden voittaa Instax-kameran omaksi! – Ja saa nähdä, mitä muuta vielä keksitään.
Ja tottakai meitä saa tulla muutenkin vain moikkaamaan tai kyselemään vaikka vinkkejä valokuvaukseen ja filmien valintaan tai asennukseen.

Nähdään kaikki Muotikirppiksellä ensi lauantaina klo 11-15!

muotikirppis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>