Miten hurjan kiva päivä tänään olikaan! Plastic Camerasin verkkosivujen uusiutuminen vaatii paljon myös uutta kuvamateriaalia. Kuvauksellisimmat tuttavat oltiin valjastettu jo viikkoja takaperin, ja aurinkoista säätä oltiin luvattu. Kaikki oli valmiina; Punto oli täynnä kameroita, tyttöjä, rekvisiittaa ja evästä.

Kurvattiin ensimmäiseen kuvauslokaatioon juuri ja juuri ajallaan, ja molemmat mallit olivatkin saapuneet ajoissa paikalle. Sisäkuvaukset järjestettäisiin allekirjoittaneen asunnossa. Tavarat rahdattiin autosta ulko-oven eteen ja samalla hetkellä huomattiin, että tänään olikin juuri se päivä, jona kotiavaimet olivat päättäneet jäädä eteisen kippoon.

kuvaukset-25
No onneksi aurinko paistoi (ja onneksi oli evästä mukana), joten vaikka suunnitelmat menivätkin uusiksi, auringon säteet päästiin hyödyntämään ja tuloksena oli upeita kuvia. Kun ulkokuvat oli otettu, saapui vara-avaimen omistajakin paikalle pelastamaan meidät, ja päästiin siirtymään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti sisälle.
Kuvauspaikka oltiin valittu sen perusteella, minne tulee parhaiten kaunista luonnonvaloa. Kun mallit ja kuvaaja osaavat homman, yksiökin taipuu kelvolliseksi studioksi. Jo kuukausia sitten, kun näitä kuvauksia suunniteltiin, mieleemme tuli nopeasti nämä kolme mallia, joita pääsimme käyttämään. Kaikilla oli todella hyvä fiilis kuvia ottaessa, ja hyvässä seurassahan ajalla on tapana lentää.

kuvaukset-34
Seuraavaksi pakattiin taas kamat Puntoon, ja suunnattiin kuvaamaan upeaan Arboretumiin ja Hatanpään kartanolle. Hetki sitten paistanut lämmin aurinko oli vaihtunut hyytävän koleaan tuuleen, mutta ihana mallimme ei antanut sen häiritä. Hatanpään kartanolla on ihanat maisemat ja hyviä erilaisia kuvauspaikkoja, joita päästiin käyttämään. Mallimme Nelli ei ollut aiemmin nähnyt kameroitamme, ja etenkin Instant -kameroista Nelli oli aivan fiilareissa!

kuvaukset-54

kuvaukset-115 (2)

 

Kun kaikki olivat luitaan myöten jäässä ja sormet kohmeessa, oli aika lopettaa.Pakkauduttiin autoon ja päivä olipulkassa. Takana on mahtava päivä, jonka tuloksena mielettömiä kuvia. Iso kiitos Marjalle, Otolle ja Nellille :-)

kuvaukset-152

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>