Näin vuoden pimeimpänä aikana on ihana palata kesän valoisiin ja lämpöisiin muistoihin. Tässä vielä muutamia kuvia, joita löytyi Wideslim -kameran rullalta, kun muutama kuukausi takaperin sain viimein kehitettyä sen kuvat. :)

Madrid_filmikamera_wideslim_01_1 kopio

Toukokuussa olin Proakatemian markkinointitiimin kanssa Madridissa vajaa viikon. Olin unohtanut ottaa vaihtofilmirullan mukaan, niin siksi kuvia ei ole reissusta enempää tällä kameralla otettuna. Sitä vastoin taas Instax mini 90:llä tuli kuvattua paljonkin reissussa ja niistä kuvista voisin tehdä ihan oman postauksensa vaikka ensi viikolla. :) Madridissa oli kyllä lämmintä ja se on hauska, miten se välittyy myös kuvien lämpimissä sävyissä!

TampereKesä_filmikamera_wideslim_01

Tässä vielä muutama kuva ihan Tampereelta viime kesältä, kun Miian kanssa todettiin, että kameran filmi pitää kuvata loppuun.
Päivä oli kyllä muutenkin ikuistamisen arvoinen, sillä liian montaa yhtä aurinkoista ja lämmintä päivää ei viime kesään mahtunut.

TampereKesä_filmikamera_wideslim_02 TampereKesä_filmikamera_wideslim_03

Kuvat on otettu Lomographyn Color Negative 800 ISO -filmillä ja Wideslim -filmikameralla.

Millaisia kesämuistoja on teillä ikuistunut kameralle? Kuvaatko ikinä filmille vai ovatko kaikki kuvat kännykässä tai koneella? :)

– Anrietta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>