VUOKRAUS: Instax Mini 8 / päivä

20,00

Instax Mini 8 kameran vuokraus päiväksi. Kameraa on vuokrattavana kaikissa väreissä, jotka löydät täältä.
HUOM. Tiedustele ensin täällä, onko tuote vuokrattavissa haluamanasi päivinä!
Silloin saat salasanan, joka päästää sinut maksamaan vuokrauksen.

Osasto: Avainsana tuotteelle
Yhteensopivat tuotteet

Maksamalla tämän vuokrauksen, sitoudut seuraaviin ehtoihin:

Kamera on noudettavissa vain yhdessä sopimanamme ajankohtana. Emme välttämättä ole joka päivä toimistollamme ja päivittäin aikataulumme vaihtelevat paljon, joten mikäli et hae kameraa sovittuna ajankohtana, emme voi taata uuden hakuajan onnistumista samalle päivälle. Jos näin käy, emme korvaa menetettyä vuokra-aikaa. Mikäli maksun jälkeen päätät jättää kokonaan kameran noutamatta, emme maksa vuokraa takaisin.

Kamera on myös palautettavissa vain yhdessä sopimanamme ajankohtana. Tarkista sovitut nouto- ja palautusajat sähköpostistasi.
Jos et palauta kameraa sovittuna ajankohtana, laskutamme 60 € myöhästymissakkoa jokaiselta alkavalta viikolta.

Mikäli tuotteiden palautus tai nouto-ajankohtaan tarvitsee tehdä muutoksia, ilmoita niistä mahdollisimman pikaisesti Anrietalle puhelinnumeroon 0440407900.

Olet täydessä vastuussa kaikista vuokra-aikana kameralle aiheutuneista vahingoista. Sinun tulee välittömästi ilmoittaa meille kameralle aiheutuneesta vahingosta tai menetyksestä. Olet vastuussa kamerasta myös muiden käyttäessä sitä. Mikäli kamera hajoaa tai katoaa, olet velvollinen kustantamaan uuden.

Mukavia kuvaushetkiä!

Ps. Muista kerätä ostoskoriin myös tarvitsemasi filmit ja mainitse tilauksen lisätietoihin vielä vuokrauspäivämäärät ja toivomasi väri. Värit voit tarkistaa täältä.

 

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “VUOKRAUS: Instax Mini 8 / päivä”