Tällä kertaa esittelyyn pääsee meidän Wideslim -filmikamera, eli ensimmäinen perinteinen filmikamera esittelysarjassamme. Täytyykin heti alkuun hehkuttaa, kuinka siisti fiilis oli viedä viime keväiset filmirullat nyt syksyllä kehitettäväksi ja jännittää, millaisia kuvia sielä oikein olikaan otettu! Tässä postauksessa mukana on kuvia keväisestä Tampereesta. En aluksi edes muistanut ottaneeni tällaisia kuvia, mutta kun oikein mietin ja muistelin, niin tajusin ottaneeni nämä hieman Berliinin reissun jälkeen, että saisin filmirullan täyteen. Berliinin reissun kuvasaldosta teenkin aivan oman postauksensa lähipäivinä. ;)

Tampere_kevät_filmikamera_wideslim_021

Kamera soveltuu erityisen hyvin maisema- ja katukuvaukseen laajakulmansa ansiosta. Näin mukaan mahtuu iso osa näkymästä. Kameralle ominaista on myös tummat vinjetoinnit kuvan reunoilla, jotka antavat kameralla otetuille kuville aivan oman fiiliksensä.

Tampere_kevät_filmikamera_wideslim_01

Rakastuin kyllä siihen fiilikseen, kun saat kuvat käsiisi ja pääset kuva kuvalta jännittämään lopputulosta. Lisäksi pidän hirmuisesti kuvien värisävyistä ja tunnelmasta; ihan kuin ne olisi otettu jollain muulla vuosikymmenellä. :)

Tampere_kevät_filmikamera_wideslim_03  Tampere_kevät_filmikamera_wideslim_05 Tampere_kevät_filmikamera_wideslim_06 Tampere_kevät_filmikamera_wideslim_07

Verkkokaupassahan näitä Wideslim -kameroita löytyy vaikka minkä värisinä ja ne ovat mukavan pieniä ja mahtuvat hyvin vaikka käsilaukkuun. Hintakaan ei päätä huimaa, kun kameran ja filmin saa toimituskuluineen kaupasta alle 50 €. Kaikin puolin siis mukavia kameroita muistojen keräämiseen, kunhan vain muistaa, että näillä ei pärjää kovin hämärissä olosuhteissa, sillä kamerassa ei ole salamaa.

10987401_846053605457445_7413997027591818091_o

Tästä kamerasta muodostui kyllä minulle ainakin sellainen aina mukana kaikkialla -kamera. Innolla odotan, milloin pääsen seuraavan kerran kehittämään filmiä, jolla on kuvia ainakin kesältä ja meidän Bulgarian lomamatkalta. :) Vielä pitäisi vain muutamat ruudut kuvata ennen sitä!

– Anrietta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>