Nyt olisi seuraavana esittelyssä meidän Instax Wide 300 -kamera :-) Itsekin pääsin muutamiin häihin kesän aikana, ja niissähän oli tietysti Wide mukana matkassa ja tässä postauksessa olevat kuvat onkin juuri näistä kesäisistä häistä. Vaikka kesästä onkin jo hetki aikaa, on näihin muistoihin aina ihana palata <3

Instax Wide 300 -kamerallahan saa tuplaten leveämpiä kuvia kuin Instax minillä. Kamerasta löytyy muutamat simppelit säädöt, mutta pelkillä automaattiasetuksillakin pärjää jo pitkälle.

Kamerassa on automaattinen salama kun kuvataan hämärämmässä, mutta kirkkaalla salama ei välähdä, ellei sitä laita erikseen päälle, esimerkiksi täytevaloksi vastavaloon kuvatessa. Halutessaan kuvan kirkkautta voi säätää tavallista kuvaa tummemmaksi tai vaaleammaksi. Kameran mukana tulee lisäksi peilillinen lähilinssi, joka mahdollistaa onnistuneet selfiet sekä lähikuvat vaikka kukkasista.

Omasta mielestäni Instax Wide on todella näppärä juuri erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, jossa haluaa kuvata vähän isommankin joukon kerralla. Kuvista saa halutessaan tehtyä joko perinteisempiä vieraskirjoja tai kuten aikaisemmassa blogipostauksessa, seinälle kiinnitettävät kuvat on hieman näkyvämpi tapa, jolla saa kivasti muistot esille :-) Mutta nyt itse kuviin!

Mama ja mikko x3

Auviset sivu

 

Kuvista tehtiin perinteinen vieraskirja, johon liittetiin kuvat ja vieraat saivat kirjoittaa terveisensä kuvan alle :-)

 

Roope&Repsu sormi WideRoope&Repsu WideLaineet
mikko&mama Widerebekka&saaraVäinö Wide

Eikun vaan odottamaan seuraavia häitä <3 :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>