Hei kaikki ihanat!

Varastoomme on saapunut kasa uutuustuotteita, joista ainakin allekirjoittanut on hyvinkin innoissaan!

Saanko esitellä suojakotelot kaikkiin Fujifilm Instax -malleihin!

instaxmini8_accesories_kameralaukku-1-4

Koteloita on lisäksi useassa eri värissä, joten kotelon värillä voi halutessaan vaikka leikitellä ja tilata eri värisen kuin oma kamera on. Näin saa helposti päivitettyä myös oman kameran ilmettä. Mikä on sinun suosikkisi väreistä? :)

kollaasi

Suojakotelot ovat ihan huikeita käytännönkin kannalta! Kaikkein tärkeintähän on, että kamera pysyy suojassa kolhuilta, mutta tämä kotelo tekee paljon muutakin! Instax Mini 8 -kamerassa ei ole kaulahihnaa, joten joskus sen kantaminen esimerkiksi reissussa on ollut haasteellista. Suojakotelossa on kaulahihna, joten kamera kulkee sen kanssa todella kätevästi kaulassa. Kotelon neppareilla kiinni olevan kannen saa pois ja tällöin kamera on käyttövalmis nopeissakin tilanteissa. Lisäksi kotelon takaosassa on kätevä tasku, jonne saat sujautettua juuri otetut kuvat eivätkä ne pääse katoamaan kuvatessa.

Myös Instax Mini 90 ja Instax Wide 300 -malleille on omat suojakotelonsa mustan ja ruskean väreissä.

instaxmini8_accesories_kameralaukku-1-3

Toinen uutuus on selfie-linssit Instax Mini 8 -kameroihin kaikissa väreissä! Selfie-linssit ovat erinomainen työkalu nimenomaan selfieiden ottamiseen. Niillä saa tarkennettua lähemmäksi kuin kameralla tavallisesti ja siksi selfieistä, jotka otetaan käsivarren etäisyydeltä tulee terävämpiä kuin ilman linssiä. Lisäksi linssissä on pieni peili, josta voi tarkastella omaa ilmettään ennen kuvan ottoa. Linssit sopivat myös muiden läheltä kuvattavien asioiden kuvaamiseen. Linssi on helppo napsauttaa kiinni kameraan ja ottaa irti.

kuva

Viimeinen uutuustuotteistamme on värifiltterit myös Instax Mini 8 -kameroihin! Filttereillä saa kivaa twistiä omiin kuviin sävyttämällä ne joko puna-, oranssi-, sini- tai vihreäsävyiseksi. Pakkaus sisältää kaikki neljä väriä ja filttereiden käyttäminen on myös yhtä helppoa kuin selfielinssienkin – ne vain napsautetaan etulinssiin kiinni ja otetaan pois, kun ei enää käytetä. Värifilttereitä käyttäessä kannattaa huomioida, että ne vähentävät filmille pääsevän valon määrää. Siksi kannattaakin värifiltteriä käyttäessä valita yhden tai kaksi askelta valoisampi valotus, kuin mitä kameran automaatti ehdottaa. Esimerkiksi puolipilvisellä kannattaa valita pilvinen, ja pilvisellä sisäasetus. Vihreällä ja sinisellä kannattaa valita jopa kaksi asetusta valoisampi asetus. Sisätiloissa värifiltterit eivät välttämättä valon puutteen takia toimi. Keltaisella filtterillä saattaa riittää jopa kameran ehdottama asetus.

instaxmini8_accesories_varifiltteri-1

Mutta sellaisia uutuuksia tällä kertaa! Mikä on sinun suosikkisi?

PS. Muistakaa joulun toimitusajat ja myös tarjoukset! Ne voitte kurkata täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *