Lomo’Instant Black Edition + Linssit

154,90

Tyylikäs Instant-kamera monipuolisilla manuaalisäädöillä ja lisälinsseillä!
Tämä on sinun valintasi, jos haluat saada täyden kontrollin kuvaamiseen ja tykkäät kikkailla ja kokeilla erillaisten säätöjen vaikutuksia lopputulokseen!

Varasto loppu

Yhteensopivat tuotteet

Tyylikäs Instant-kamera monipuolisilla manuaalisäädöillä ja lisälinsseillä!
Tämä on sinun valintasi, jos haluat saada täyden kontrollin kuvaamiseen ja tykkäät kikkailla ja kokeilla erillaisten säätöjen vaikutuksia lopputulokseen!

Lomo’Instant  tulostaa kuvan suoraan luottokortin kokoiselle valokuvapaperille.
Paina vain laukaisinta, odota että kuva tulostuu ja anna sille hetki aikaa kehittyä.
Kuva on hetkessä valmis!

Kamera mahdollistaa myös luovat kuvat manuaaliasetustensa ansiosta. Ota kuvia pitkällä valotusajalla ilman salamaa, valota sama kuva moneen kertaan, tee luovia valomaalauskuvia salaman ja pitkän valotusajan kanssa. Paketin mukana tulee myös  erilliset kalansilmä-, makro- ja muotokuvalinssit sekä värikalvot, joilla voit värittää kuvat salman avulla. Mikä parhainta, näet lähes heti miten kuva onnistui.

Lomo’Instant on Fujifilmin Instax Mini 8 -kameraan verrattuna hieman kehittyneemmille tai kokeilunhaluisille käyttäjille, sillä automaattiasetuksensa lisäksi se sisältää mahdollisuuden manuaaliasetusten käyttöön luovien kuvien ottamista varten. Pakkauksen mukana tulee kasa esimerkkikuvia, joiden kääntöpuolella on ohjeet, millaisilla säädöillä kuva on otettu. Näistä saa kokemattomampikin hyvät eväät uusien säätöjen testaamiseen.

Tutustu kameraan paremmin täällä:
http://microsites.lomography.com/lomo-instant-camera/

Hyviä kuvausvinkkejä löydät täältä!

Pakkaus sisältää mustan Lomo’Instant-kameran, kalansilmä-, makro- ja muotokuvalinssit, värikalvot, käyttöohjeet, esimerkkikuvat ohjeineen ja kaksi pientä pahvi rasiaa valmiiden kuvien säilyttämiseen.

Filmi: Fuji Instax Mini -filmi
Suljinaika:  1/125s / Bulb
Aukko: +2 f/8, +1 f/11, A f/16, -1 f/22, -2 f/32
Virtalähde: 4 kpl AAA-paristoja (ei sisälly pakkaukseen)

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Lomo’Instant Black Edition + Linssit”